Meddelanden och Forum

Meddelanden

Kommunikation är en nyckel till framgång. För att kommunicera med individuella spelare i ditt grannskap, använd Meddelandecentrumet för att skicka och få meddelanden. På forumet kan du lära dig om nya uppdateringar i spelet och du kan interagera med alla andra spelare. Men se till att när du kommunicerar med andra personer använder dig av en vänlig ton och inte förolämpar eller sårar någon.

Skicka meddelanden till spelare

Om du vill skicka ett meddelande, skriv in mottagarens namn i "Skriv meddelande" fältet i meddelandecentrumet. Skriv ditt meddelande därunder, sen klickar du på "Skicka meddelande" - det är allt. Om du får ett meddelande, kommer meddelandecentrumets ikon i din stadsvy att blinka. Mottagna och skickade meddelanden och färdiga konversationer kan hittas under "meddelanden" området. Använd förstoringsglas ikonen för att läsa hela konversationen - du kan även ta bort eller fortsätta meddelandet.

Chatt

För att prata med andra spelare i din värld, ditt grannskap eller ditt imperium klicka på chattrutan i högra hörnet av skärmen och välj den kanal du gillar. Kom ihåg att hålla det vänligt och spamma inte.

Forum

Du kan nå det öppna forumet antingen direkt via ikonen i spelet, eller genom att följa den här länken:http://forum.se.forgeofempires.com/forum.php

Välj värld

Välkommen tillbaka, .

Dessa är de världar du redan spelat i:
  Spela i en ny värld som du inte har upptäckt ännu

   Är du inte ?

   Logga ut

   blaaah